Autoriteit Financiële Markten (AFM)

Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs (SEH)

Onze adviseurs binnen De Beleggershypotheek zijn in het bezit van het keurmerk SEH. Dit keurmerk geeft u als opdrachtgever de zekerheid en waarborging dat uw adviseur over de juiste diploma’s beschikt en voldoet aan de praktijkvoorwaarden van SEH. Het SEH-certificaat is persoonsgebonden.

Kifid

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening, oftewel Kifid is het landelijke loket, waar u als opdrachtgever terecht kan voor een klacht met betrekking tot uw verkregen financieel product of dienstverlening. De Beleggershypotheek is aangesloten bij Kifid, zodat u bij een vraagstuk of geschil een beroep op hen kan doen en geholpen wordt met een onafhankelijke beoordeling van uw klacht.

Benieuwd met welke aantrekkelijke constructie wij de financiering van uw commercieel vastgoed kunnen realiseren?

Maak vrijblijvend een afspraak met Jubert om een persoonlijk advies te ontvangen

De Beleggershypotheek heeft een vergunning, vergunningsnummer 12041643, bij de AFM (Autoriteit Financiële Markten). Wat betekent dat u, als opdrachtgever, de zekerheid heeft dat wij volgens de juiste wetten, regels en procedures uw dossier behandelen. De AFM voert de WFT (Wet Financieel Toezicht) uit, en houdt toezicht of onze adviseurs integer, zorgvuldig en kantgericht adviseren en handelen met uw belangen voor ogen op de korte en lange termijn.

De kennis en kunde van onze adviseurs staat voor de kwaliteit van De Beleggershypotheek. Wij investeren continu in de kennis van onze adviseurs. Om deze kennis te waarborgen zijn wij aangesloten bij diverse keurmerk- en kwaliteitsorganisaties. Dit om uw als opdrachtgever de beste dienstverlening te kunnen geven.

De Beleggershypotheek

Stevinstraat 118, 2587 ER 's-Gravenhage
+31 (0)70 - 219 52 70
info@debeleggershypotheek.nl

Maandag t/m vrijdag van
09:00 tot 17:30 uur (’s avonds op afspraak)
Zaterdag op afspraak geopend

De Beleggershypotheek

Oosteinde 55, 2548 AK 's-Gravenhage
+31 (0)70 - 219 52 70
info@debeleggershypotheek.nl

Maandag t/m vrijdag van
09:00 tot 17:30 uur (’s avonds op afspraak)
Zaterdag op afspraak geopend

Particuliere woningen financieren

© Copyright 2016 De Beleggershypotheek | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring | Autoriteit financiële markten