Aankoopbegeleiding en advies bij het kopen van beleggingspanden

De Beleggershypotheek is primair geconcentreerd op het financieren van uw commercieel vastgoed of het begeleiden van uw financiering voor uw handelsvastgoed. Vanuit ons kantoor in Den Haag hebben wij vanzelfsprekend aansluiting bij alle geldverstrekkers.

Wij staan voor u klaar om u te begeleiden bij uw vastgoedontwikkeling van de financiering tot verhuur/verkoop!

Neem contact op en wij geven u een indruk van onze werkwijze.

Aankoopbegeleiding voor vastgoedbeleggers

Wanneer u een woning in eigendom wilt verkrijgen in box 1, dus met als doel dit pand te gebruiken voor eigen bewoning, dan zullen uw wensen veelal anders zijn dan wanneer u een object in eigendom wilt verkrijgen in box 2 of box 3, oftewel een beleggingsobject. Immers, uw hoofdverblijf moet voldoen aan uw woonwensen. Misschien wilt u een grote tuin of een luxe keuken? Een prettige leefomgeving is van persoonlijk belang.

Een vastgoedbelegger heeft andere criteria. Wat is de marktwaarde in verhuurde staat van uw object? Welk bedrag wil ik investeren? Welk rendement wil ik behalen? Zoek ik een huurder die een lange termijn overeenkomst met mij wil aangaan of heb ik er geen bezwaar tegen dat er meer verloop in mijn vastgoed zit? Bijvoorbeeld met kamerverhuur of studentenhuisvesting.

Samen met u stellen wij een profiel op en brengen uw wensen in kaart. Hierna verstrekken wij een zoekopdracht aan onder meer makelaars binnen ons netwerk, die bekend zijn binnen het Haagse vastgoed. Samen met u zorgen wij er dan voor dat u een vastgoedbelegging treft die goed bij u past.

Particuliere aankoopbegeleiding

Wij kunnen ook van toegevoegde waarde zijn met betrekking tot aankoopbegeleiding voor uw privéwoning. Of u nu uw woonwensen in kaart brengt en wij u helpen met de zoektocht naar een nieuwe woonbestemming of dat u begeleiding wenst met het in eigendom verkrijgen van een pand dat u concreet op het oog heeft. Onze deskundigen verzorgen voor u de gehele aankoop en sluiten uw dossier af met het verstrekken van de voor u meest passende hypotheek.

Wij verzorgen deze aankoopbegeleiding voor u in Den Haag en omstreken.

De Beleggershypotheek

Stevinstraat 118, 2587 ER 's-Gravenhage
+31 (0)70 - 219 52 70
info@debeleggershypotheek.nl

Maandag t/m vrijdag van
09:00 tot 17:30 uur (’s avonds op afspraak)
Zaterdag op afspraak geopend

De Beleggershypotheek

Oosteinde 55, 2548 AK 's-Gravenhage
+31 (0)70 - 219 52 70
info@debeleggershypotheek.nl

Maandag t/m vrijdag van
09:00 tot 17:30 uur (’s avonds op afspraak)
Zaterdag op afspraak geopend

Particuliere woningen financieren

© Copyright 2016 De Beleggershypotheek | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring | Autoriteit financiële markten