Financiering van commercieel vastgoed; van appartement tot complete vastgoedontwikkeling!

Het financieren van commercieel vastgoed is een specialisatie die De Beleggershypotheek beheerst als geen ander. Door jarenlange ervaring en kennis in dit vakgebied, kennen wij de slagen van de zweep en geven wij u zodoende een passend advies over de financiering van uw vastgoed. Hoe groot of klein uw investering in commercieel vastgoed ook is, wij staan u graag bij met raad en daad!

Benieuwd met welke aantrekkelijke constructie wij de financiering van uw commercieel vastgoed kunnen realiseren?

Maak vrijblijvend een afspraak met een van de adviseurs om persoonlijk advies te ontvangen.

Commercieel vastgoed financiering met vermogende investeerders

Door een goede samenwerking met professionele en vermogende partijen, kunnen wij de investering realiseren voor uw commercieel vastgoed. De vermogende partijen zijn financiële instellingen zoals banken of kredietverstrekkers, maar ook vermogende particulieren en beleggers.

Met oog voor uw wensen, de benodigde grootte van de investering en de bijbehorende risico’s, geven wij u graag passend advies over hoe de financiering van uw commercieel vastgoed is te realiseren. Wij bieden u graag:

  • een hypothecair krediet, oplopend tot 85% van de marktwaarde; of
  • een tijdelijke beleggingsfinanciering tot 100% van de marktwaarde; of
  • een tijdelijke bouwfinanciering.

Door ons netwerk en onze ervaring realiseert De Beleggershypotheek een passende financiering voor uw commercieel vastgoed!

Uw commerciële vastgoed in vertrouwde handen.

De Beleggershypotheek draagt niet alleen zorg voor de financiering van uw commerciële vastgoed, maar wij denken ook een stap verder met u mee. Dit is van groot belang, zodat het risico en het rendement van uw vastgoeddossier optimaal kan worden voorbereid en worden gewaarborgd.

Onze specialisten verzorgen voor u de gehele aanvraag van de vastgoedfinanciering; van het compleet maken van uw aanvraag tot het passeren van de overeenkomst bij de notaris. Ook na het realiseren van de financiering blijven wij in contact met u om de risico’s te beperken en het rendement te continueren. Kortom, uw commerciële vastgoed is bij ons in vertrouwde handen!

De Beleggershypotheek

Stevinstraat 118, 2587 ER 's-Gravenhage
+31 (0)70 - 219 52 70
info@debeleggershypotheek.nl

Maandag t/m vrijdag van
09:00 tot 17:30 uur (’s avonds op afspraak)
Zaterdag op afspraak geopend

De Beleggershypotheek

Oosteinde 55, 2548 AK 's-Gravenhage
+31 (0)70 - 219 52 70
info@debeleggershypotheek.nl

Maandag t/m vrijdag van
09:00 tot 17:30 uur (’s avonds op afspraak)
Zaterdag op afspraak geopend

Particuliere woningen financieren

© Copyright 2016 De Beleggershypotheek | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring | Autoriteit financiële markten