Het herfinancieren van uw vastgoedportefeuille met meer rendement voor de toekomst!

Vastgoedfinancieringen hebben doorgaans een looptijd van 15 tot 30 jaar. Gedurende de looptijd van uw financiering kan er veel veranderen. Het aanvragen van een nieuw rentevoorstel of het overstappen naar andere geldverstrekker kan daarom erg interessant zijn.

Mogelijk heeft u een vastgoedfinanciering lopen bij een geldverstrekker die op de commerciële vastgoedmarkt niet meer actief is. Bijvoorbeeld: Direktbank, Propertize, SNS Bank, ING of ASR. Wij constateren dat deze partijen vaak hun verstrekte hypotheekgelden retour willen. Om dit te kunnen bereiken, demotiveren zij hun cliënten vaak met veel te hoge rentevoorstellen. Door een hoog rentevoorstel stijgen vanzelfsprekend de maandelijkse kosten.

Samen met u beoordelen wij de hypotheekaanbieder van uw huidige vastgoed. Is het mogelijk om de renteverplichting te verlagen, met als bijkomend voordeel dat u uw rendement verhoogt? Wij maken voor u de mogelijkheden inzichtelijk en brengen in kaart of het in uw voordeel is om uw vastgoedportefeuille (gedeeltelijk) te herfinancieren.

Onze vastgoedspecialisten geven u graag een vrijblijvend advies over het herfinancieren van uw vastgoed.

Neem contact met ons op voor het inplannen van een afspraak.

De Beleggershypotheek

Stevinstraat 118, 2587 ER 's-Gravenhage
+31 (0)70 - 219 52 70
info@debeleggershypotheek.nl

Maandag t/m vrijdag van
09:00 tot 17:30 uur (’s avonds op afspraak)
Zaterdag op afspraak geopend

De Beleggershypotheek

Oosteinde 55, 2548 AK 's-Gravenhage
+31 (0)70 - 219 52 70
info@debeleggershypotheek.nl

Maandag t/m vrijdag van
09:00 tot 17:30 uur (’s avonds op afspraak)
Zaterdag op afspraak geopend

Particuliere woningen financieren

© Copyright 2016 De Beleggershypotheek | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring | Autoriteit financiële markten