Een vertrouwd gezicht in regio Den Haag voor uw vastgoedfinanciering!

De perfecte combinatie van een enthousiast en gedreven team, dat is De Beleggershypotheek. De Beleggershypotheek is gevestigd aan de Stevinstraat 118 in Scheveningen. Hier worden alle afspraken gevoerd, vraagstukken in behandeling genomen en dossiers van cliënten afgerond.

De Beleggershypotheek is opgericht door Danny van der Horst. Danny heeft jarenlang als ondernemer opgetreden als financieel adviseur voor particulieren. Naast het financiële aspect omtrent het in eigendom verkrijgen van vastgoed, is er in de loop der jaren een passie ontstaan om vastgoed te ontwikkelen. De combinatie van de vastgoedkennis, een sterk en goed opererend netwerk en de financiële kennis, maakt dat De Beleggershypotheek een vertrouwd en betrouwbare partner is voor uw vastgoedfinanciering en -vraagstukken.

Benieuwd welke vermogenswinst wij met een financiering kunnen realiseren voor uw handelsvastgoed?

Neem contact met ons op en we bekijken samen de kansen en mogelijkheden

Maak kennis met Nathalie van der Hoeven

Sinds 2010 ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening, 8 jaar heb ik binnen de Rabobank gewerkt waarbij ik diverse functies heb bekleed. Door deze ervaring weet ik precies hoe het er achter de schermen van een bank aan toe gaat. In 2019 ben ik gestart met de opleiding Financieel Planner waarbij ik me volledig richt op vermogensvorming.

Nathalie van der Hoeven heeft Financial Services Management gestudeerd aan de Hogeschool InHolland. Met haar kennis en enthousiasme zet zij zich iedere dag weer in voor haar klanten. Vanuit de rol van hypotheekadviseur voor particulieren heeft zij zich doorontwikkeld naar allround financieel adviseur en begeleid zij klanten in het financieren van vastgoed. Het onderhouden van klantcontact en het meedenken in complexe financiële oplossingen is wat Nathalie het leukste aan haar werk vindt.

De Beleggershypotheek

Stevinstraat 118, 2587 ER 's-Gravenhage
+31 (0)70 - 219 52 70
info@debeleggershypotheek.nl

Maandag t/m vrijdag van
09:00 tot 17:30 uur (’s avonds op afspraak)
Zaterdag op afspraak geopend

De Beleggershypotheek

Oosteinde 55, 2548 AK 's-Gravenhage
+31 (0)70 - 219 52 70
info@debeleggershypotheek.nl

Maandag t/m vrijdag van
09:00 tot 17:30 uur (’s avonds op afspraak)
Zaterdag op afspraak geopend

Particuliere woningen financieren

© Copyright 2016 De Beleggershypotheek | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring | Autoriteit financiële markten